HAIK presenteert...

HAIK heeft de Utrechtse Dag van de Architectuur diverse keren muzikaal en theatraal opgeluisterd. We hebben ook de manifestatie Lombok Schoon Schip georganiseerd. En Memento Culemborg, waar je je overleden geliefden kon memoreren was een groot succes.

Memento Culemborg trekt op 9 november 2013 veel bezoekers ondanks de stromende regen. Kennelijk is er veel behoefte aan rituelen om overleden geliefden te gedenken. Met Radboud Wanders en Manette Zeelenberg van Stichting HAIK 97 kon je de namen van je overleden dierbare in licht schrijven; Bekijk t filmpje van Lichtspoor. De foto's zijn op onze Facebookpagina te downloaden. Deze performance is ook te huur voor andere gedenkwaardige momenten. Neem voor een plan op maat contact met ons op. Wij gedenken onze geliefde Marcel GroiseIemand laten gaan die je mist
Voor Lekart 2008 hebben de kunstenaars van HAIK een heuse trouwperformance verzorgd, opgeluisterd met muziek, zang en theater! Het hele project is hier te bekijken. Zou het echte liefde zijn?

Een muzikaal theatrale opruimactie van de wijk Lombok in Utrecht geïnspireerd op het Malinese Fête du Crépissage. Met zang en dans trok het vuilnismirakel door de straat en nodigde uit tot gezamenlijk opruimen van de buurt.

Dag van de Architectuur 1995. Stichting HAIK 97 bouwde met wilgentakken een Toren van 8 en een halve meter, organiseerde lezingen over Ecologische bouwen en hoogbouw door Ir Enno Wiersma en luisterde het geheel muzikaal en theatraal op.

Dag van de Architectuur 1996. Feestelijke muzikaal en theatrale opening van de Bol van Utrecht, met wethouder, lezing, gedichten en mantra's. Pure poëzie midden op een verkeersplein die de toegangspoort tot de stad Utrecht vormt! Feature: grime Jenneke de Pater